Caracteristici principale

Simulator de mulțimi 

MassMotion – Flow este unealta perfectă pentru a identifica fluctuația mulțimilor, probleme de design sau pentru a testa proceduri de evacuare. Ușor de folosit, Flow poate simula un număr aproape nelimitat de agenți în orice mediu. Testați intrările și ieșirile la ore de vârf, în timpul unor evenimente planificate sau identificați viitoare probleme de design în cazul în care crește numărul de persoane.

Este important ca atunci când sunt proiectate clădiri sau cartiere, acestea să fie realizate având în vedere locuitorii și pietonii, modul cum ei pot să se deplaseze sau să interacționeze. Flow vă oferă unelte pentru simulări pietonale, analiză și modelare care reproduc mulțimi de persoane în situații reale, pentru a testa situați complexe într-un timp scurt. Vizualizați în timp real posibile scenarii după care oamenii, utilizatorii vor putea să folosească clădirea sau spațiul pe care îl simulați. Optimizați schemele pentru utilizarea spațiului și realizați un mediu mai sigur și mai confortabil pentru oameni. Validarea și verificarea scenariilor este robustă, ceea ce îl fac incredibil de fiabil și precis.

Cum funcționează 

BIM (Building Information Modeling) se află în centrul proiectării Flow, utilizatorii pot transfera rapid modele BIM în MassMotion folosind standardul IFC (2×3). Integrând MassMotion cu un flux de lucru bazat pe BIM, înseamnă că datele generate pot fi utilizate pentru a informa echipele din proiect într-un mod rapid și eficient. Flow folosește o varietate bogată de unelte de modelare 3D pentru a testa rapid alternative de design sau pot fi folosite pentru a dezvolta medii 3D de la zero.

Beneficii cheie 

  1. Dezvoltați medii pietonale folosind modele CAD/BIM sau pornind de la zero utilizând unelte de modelare Flow;
  2. Explorarea unor scenarii diferite nu mai este o activitate scumpă sau consumatoare de timp. Simulați, modificați și analizați mai repede ca niciodată;
  3. Combinați modele 3D sau 2D – Introduceți fișierele dumneavoastră 2D CAD pe care le puteți dezvolta în modele 3D pentru a observa și analiza proiectul mai eficient.